Even voorstellen

 


Mijn naam is Serena de Jonge en ben de trotse eigenaresse van Trimsalon Beautify.


Op jonge leeftijd wist ik al dat ik graag met dieren wilden werken. 

In mijn studietijd die gebaseerd was op dierenverzorging heb ik na veel stages gelopen te hebben bij diverse bedrijven zoals: Dierenpensions, dierenspeciaalzaken, hondenschool, kinderboerderij, Schapenbedrijf, hondenuitlaatservice etc de keus kunnen maken om met honden te willen werken! 

De keus om met honden te werken kwam voort uit mijn studietijd bij Helicon te Nijmegen, waar we in het laatste jaar les kregen over hondengedrag en het trimmen van honden. Natuurlijk spelen de vele stages die betrekking hadden met honden ook een grote rol!


Ik ben er achter gekomen dat mijn interesse erg bij honden ligt en een echte praktijk mens ben. Ik merkte dat ik het trimmen wel in de vingers had en heb toen de keus gemaakt om hondentrimster te willen worden. Wat een een uitkomst! mooier kan het niet! lekker bezig samen en met honden in de praktijk! 


Na het behalen van mijn dierenverzorging diploma, ben ik gestart met de vakopleiding hondentrimmen. 

Hierbij heb ik theorie en praktijk dagen gevolgd en stage gelopen bij een trimsalon in Arnhem. Tijdens deze stageperiode heb ik alle fijne kneepjes van het vak mogen leren.

Sinds oktober 2015 ben ik een gediplomeerd hondentrimster.

In augustus 2016 zijn de deuren van trimsalon Beautify geopend!